Νάξος - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Νάξος - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 36€ - 57€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 35€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Fast Ferries, Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: 7 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 30 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος - Μύκονος

Φθηνά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Νάξο για την Μύκονο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι της Νάξου για την Μύκονο. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται με καθημερινές αναχωρήσεις.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με ταχύπλοο πλοίο είναι 30 λεπτά με την Seajets. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αυτό το δρομολόγιο εκτελείται και από την Fast Ferries με ταχύπλοα σκάφη με διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα και 15 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 35€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Νάξος - Μύκονος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται συνήθως από ταχύπλοα με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου επιβάτη να ανέρχεται στα 47€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου κυμαίνεται από 35€ ως 42€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας για όσους επιβάτες θέλετε ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Νάξος - Μύκονος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Νάξος - Μύκονος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Νάξο για Μύκονο εκτελούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Fast Ferries και Seajets.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος - Μύκονος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.