Πειραιάς - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 43€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 120€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Τήνος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 - 5 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Μύκονος

Eισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τον Πειραιά για την Μύκονο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 2- 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για την Μύκονο. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται σε 8 καθημερινές αναχωρήσεις. Τα πλοία συνήθως φεύγουν από τις πύλες Ε6 ή Ε7 από λιμάνι του Πειραιά για την Μύκονο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 4 ώρες και 40 λεπτά για απευθείας σύνδεση ενώ με στάσεις σε Σύρο και Τήνο ο χρόνος ταξιδιού ανέρχεται σε 5 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Μύκονο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο της Seajets να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 2,5 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Μύκονος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 69,70€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 127€ με ταχύπλοα πλοία Seajets. Με συμβατικά πλοία της Blue Star Ferries το κόστος εισιτηρίου ενός αυτοκινήτου είναι 120€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας για όσους επιβάτες θέλετε ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Μύκονος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Μύκονος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Μύκονο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Μύκονος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.