Ραφήνα - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ραφήνα - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 38€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 80€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star, Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Άνδρος, Τήνος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 7 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4ω 30λ
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Μύκονος

Eισιτηρία συμβατικών και ταχύπλοων επιβατικών πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ραφήνα - Μύκονος μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά με παραλαβή του e-ticket στο κινητό για άμεση επιβίβαση στο πλοίο. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 2 - 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ραφήνα - Μύκονος την χειμερινή περίοδο ενώ κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται σε 7 με καθημερινές αναχωρήσεις.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 4 ώρες και 30 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις σε Άνδρο και Τήνο από την Golden Star Ferries ενώ το καλοκαίρι ο χρόνος ταξιδιού με ταχύπλοο μειώνεται σε 2 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 38€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο ενώ με ταχύπλοο το κόστος του εισιτηρίου επιβάτη ανέρχεται στα 68€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ραφήνα - Μύκονος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου ξεκινά από 74€ με συμβατικό πλοίο ενώ με ταχύπλοο ανέρχεται στα 80€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας κυρίως στα συμβατικά πλοία για όσους επιβάτες θέλετε ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ραφήνα - Μύκονος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ραφήνα - Μύκονος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Ραφήνα για Μύκονο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Golden Star Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Μύκονος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.