Σαντορίνη - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρες 10 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 11,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets, Mikres Kyklades N.E.
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Αμοργός (Κατάπολα)

Στο booktickets θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Αμοργός για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια των πλοίων Σαντορίνη - Αμοργός (Κατάπολα) εκτελούνται κυρίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο μέχρι μέσα Οκτωβρίου με καθημερινά δρομολόγια με ταχύπλοα σκάφη της Seajets και με το πλοίο Spopelitis της εταιρείας Mikres Kyklades N.E.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ώρες και 10 λεπτά με ταχύπλοο ενώ με συμβατικό σκάφος ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες και 15 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη με ταχύπλοο είναι 77,7€ ενώ με συμβατικό σκάφος είναι 11,5 €.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Αμοργός (Κατάπολα).

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Αμοργός (Κατάπολα);

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το δρομολόγιο Αμοργός - Σαντορίνη είναι οι Seajets με ταχύπλοα επιβατικά πλοία και Mikres Kyklades N.E. με το πλοίο Skopelitis.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Αμοργός (Κατάπολα);

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο με πλοίο για το ταξίδι Σαντορίνη - Αμοργός (Κατάπολα) με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.