Σίφνος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σίφνος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7ω
  • Εισιτήρια πλοίων: 13€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Μήλος, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίφνος - Σαντορίνη

Εδώ θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σίφνος - Σαντορίνη για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σίφνος - Σαντορίνη εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο από την εταιρεία Zante Ferries με συμβατικό πλοίο. Την καλοκαιρινή σεζόν το δρομολόγιο εξυπηρετείται καθημερινά από την Seajets με ταχύπλοα σκάφη που εκτελούν το δρομολόγιο σε 3 ώρες.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από την Σίφνο για την Σαντορίνη είναι 7 ώρες από την εταιρεία Zante Ferries με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Μήλος, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο εκτελείται από την Seajets με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Μήλο και Φολέγανδρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 13€ με συμβατικό πλοίο. Τα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου τα 31,50€. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη με ταχύπλοα πλοία της Seajets είναι 93,70€ τα οποία δεν έχουν όμως την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σίφνος - Σαντορίνη.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για την διαδρομή Σίφνος - Σαντορίνη υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σίφνος - Σαντορίνη;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το δρομολόγιο Σίφνος - Σαντορίνη είναι η Zante Ferries με επιβατικά συμβατικά πλοία και η Seajets με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν μόνο για επιβάτες.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίφνος - Σαντορίνη;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Σίφνος - Σαντορίνη με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.