Σίκινος  - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σίκινος - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 10ω 30λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 48€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Φολέγανδρος, Κίμωλος, Μήλος, Σίφνος, Σέριφος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίκινος - Πειραιάς

Εδώ μπορείς να κλείσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και για το δρομολόγιο του πλοίου από Σίκινο για Πειραιά εύκολα και απλά. Οργάνωσε νωρίς τα ταξίδια σου επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων και των εισιτηρίων της ακτοπλοϊκής εταιρείας Zante Ferries μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο πραγματοποιείται η ακτοπλοϊκή σύνδεση από Σίκινο για τον Πειραιά με 2 - 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια κάθε εβδομάδα .

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι κατά μέσω όρο 10 ώρες και 30 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Φολέγανδρος, Κίμωλος, Μήλος, Σίφνος, Σέριφος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για επιβάτη ξεκινά από 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Σίκινος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου ξεκινά από 79,50€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι Έλληνες φοιτητές μπορεί με το πάσο τους να αγοράσουν με έκπτωση 50% ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σίκινος - Πειραιάς. Υπάρχει επίσης η επιλογή κάρτας ISIC κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σίκινος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Σίκινο για Πειραιά εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Zante Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίκινος - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.