-20% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων με επιστροφή για Κρήτη!

-20% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων με επιστροφή για Κρήτη!

Η έκπτωση εισιτηρίων πλοίων -20% με επιστροφή ισχύει για τα δρομολόγια των πλοίων που συνδέουν την Κρήτη και τα λιμάνια του Ηρακλείου και τον Χανίων με τον Πειραιά, καλύπτοντας τις διαδρομές προς και από αυτούς τους προορισμούς. Η έκπτωση λαμβάνεται αυτόματα με την έκδοσης εισιτηρίων με επιστροφή από το booktickets.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων με έκπτωση εισιτηρίων πλοίων επιστροφής -20% για τα λιμάνια την Κρήτης

Συγκεκριμένα, η ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic seaways προσφέρει -20% έκπτωση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Ηράκλειο και Χανιά εφαρμόζεται στα βραδινά δρομολόγια από τον Πειραιά και ισχύει για τα επιστροφής εισιτήρια πλοίων των επιβατών και των ΙΧ οχημάτων. Η προϋπόθεση για να ισχύσει η έκπτωση είναι η έκδοση των εισιτηρίων επιστροφής ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.
Στα ημερήσια δρομολόγια, η έκπτωση επιστροφής εφαρμόζεται μόνο για την Οικονομική θέση και τα Αεροπορικά Καθίσματα. Επιπλέον, η έκπτωση ισχύει και για συνδυαστικά δρομολόγια μεταξύ Ηρακλείου και Χανίων. Συγκεκριμένα, είναι εφικτή όταν το λιμάνι προορισμού διαφέρει από το λιμάνι επιστροφής, παραδείγματος χάριν αναχώρηση από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο και επιστροφή από τα Χανιά προς τον Πειραιά, καθώς και το αντίστροφο.

Πως κάνω κράτηση εισιτηρίων πλοίων για Ηράκλειο, Χανιά με έκπτωση 20%;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων για την Κρήτη. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση -20% επιλέγοντας "Θες επιστροφή" στην αρχή της κράτησης του εισιτηρίου!