Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με καμπίνα για Κρήτη. Ένα εισιτήριο δωρεάν!

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με καμπίνα για Κρήτη. Ένα εισιτήριο δωρεάν!

Στο booktickets μπορείς να κλείσεις τέσσερα εισιτήρια πλοίων με καμπίνα για Κρήτη με το ένα εισιτήριο να παρέχεται δωρεάν από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries. Εδώ θα βρεις όλα τα δρομολόγια πλοίων, τις ώρες αναχώρησης και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Σύγκρινε τις τιμές και κλείσε online εύκολα και απλά φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα.

Τέσσερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με καμπίνα για Κρήτη με το ένα δωρεάν

Η εταιρεία Blue Star Ferries για τις διαδρομές προς/από τον Πειραιά προς Χανιά και Ηράκλειο στην Κρήτη, όταν τέσσερα άτομα κλείνουν κοινή 4-κλινη καμπίνα (εξωτερική ή εσωτερική), το τέταρτο άτομο ταξιδεύει δωρεάν. Για να ισχύει αυτή η προσφορά, είναι απαραίτητο όλα τα άτομα να ταξιδεύουν στην ίδια καμπίνα, να χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό κράτησης και τα εισιτήρια τους να είναι ολόκληρα.
Η προσφορά δεν ισχύει για καμπίνες ζώων συντροφιάς (PET Cabins). Στην περίπτωση που υπάρχουν άλλοι επιβάτες με δικαίωμα έκπτωσης, το δωρεάν εισιτήριο χορηγείται στον επιβάτη με τη μεγαλύτερη έκπτωση. Εάν ένας επιβάτης δικαιούται έκπτωση, το δωρεάν εισιτήριο χορηγείται σε αυτόν.
Επιπλέον, υπάρχει έκπτωση 20% για τα επιστρεφόμενα ακέραια εισιτήρια.

Πως να κάνω κράτηση εισιτηρίων πλοίων με καμπίνα με δωρεάν το ένα εισιτήριο;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων για Κρήτη. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Η έκπτωση εισιτηρίου πλοίου με καμπίνα υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων του booktickets.