Έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων με επιστροφή για Κρήτη

Έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων με επιστροφή για Κρήτη

Η έκπτωση 20% για ακτοπλοϊκά ταξίδια με επιστροφή από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries ισχύει για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από τον Πειραιά για την Κρήτη με πλοίο. Κάντε την κράτηση του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας προς και από την Κρήτη με πλοίο, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με 20% έκπτωση για Κρήτη

Συγκεκριμένα, η έκπτωση για ταξίδια με επιστροφή εφαρμόζεται στα βραδινά δρομολόγια για επιβάτες και αυτοκίνητα, κατά την έκδοση επιστροφής εισιτηρίου ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης. Στα ημερήσια δρομολόγια, η έκπτωση επιστροφής ισχύει μόνο για την Οικονομική θέση και τα Αεροπορικά Καθίσματα.
Επιπλέον, η έκπτωση εφαρμόζεται και σε συνδυαστικά δρομολόγια μεταξύ Ηρακλείου και Χανίων. Συγκεκριμένα, είναι έγκυρη όταν το λιμάνι προορισμού διαφέρει από το λιμάνι επιστροφής, παραδείγματος χάριν απόπλους από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο και επιστροφή από τα Χανιά προς τον Πειραιά, ή αντίστροφα.

Κράτηση εισιτηρίων πλοίου για Κρήτη

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με 20% έκπτωση επιστροφής για την Κρήτη με μερικά μόνο κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια, τις ώρες αναχώρησης για να προγραμματίσεις εγκαίρως το ταξίδι σου.