Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Αστυπάλαια : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Αστυπάλαια : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 44€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 105€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Πάρος, Νάξος, Δονούσα, Αμοργός
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 12 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Αστυπάλαια

Στο booktickets θα βρεις φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα από Αθήνα και τον Πειραιά για Αστυπάλαια εύκολα και απλά. Οργάνωσε νωρίς τα ταξίδια σου επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων και των εισιτηρίων της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο με 4 δρομολόγια κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται η ακτοπλοϊκή σύνδεση από Αθήνα και τον Πειραιά για την Αστυπάλαια.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι κατά μέσω όρο 12 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σύρος, Πάρος, Νάξος, Δονούσα, Αιγιάλη (Αμοργός).

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για επιβάτη ξεκινά από 44€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 105€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Ο Έλληνας φοιτητής μπορεί με το πάσο του να αγοράσει με έκπτωση 50% ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο. Υπάρχει επίσης η επιλογή κάρτας ISIC κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Αστυπάλαια;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Αστυπάλαια εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Αστυπάλαια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.