Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Κύθνος: εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Κύθνος: εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 15€ - 17€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 31€ - 64€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Goutos, Triton, Karistia, Zante, Aegean
  • Δρομολόγια πλοίων: κάθε ημέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα & 45 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Κύθνος

Εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Αθήνα (Όλα τα λιμάνια), Πειραιάς & Λαύριο για Κύθνο για επιβάτες και αυτοκίνητα μπορείτε να αγοράσετε στο booktickets. Μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online γρήγορα και απλά με την ευκολία του συστήματος του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται περίπου 3 καθημερινά δρομολόγια από Λαύριο για Κύθνο, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται περισσότερα δρομολόγια από την Hellenic Seaways, Goutos Lines, Triton Ferries & Karistia.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 1 ώρα και 45 λεπτά ενώ το ταξίδι πραγματοποιείται κυρίως με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 15€ ως 17€ από Λαύριο. Από Πειραιά το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 30€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού για Κύθνο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 31€ από Λαύριο και 64€ από Πειραιά χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω της μικρής διάρκειας την διαδρομής δεν παρέχεται η δυνατότητα κράτησης καμπίνας. Μπορείτε όμως να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Κύθνος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Λαύριο για Κύθνο εκτελούνται τον χειμώνα από την Hellenic Seaways, Goutos Lines, Triton Ferries, Karistia με συμβατικά πλοία, ενώ οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις από Πειραιά γίνονται από Aegean Sea Lines & Zante Ferries. Tην καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια.

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Κύθνος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας που αφορά το ταξίδι σας.