Πειραιάς - Λήμνος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Λήμνος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 4 φορές την εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 23 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 28€ - 70€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 140€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Μύκονος, Αγ. Κήρυκος, Φούρνοι, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίος, Αγ. Ευστράτιος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Λήμνος

Για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Λήμνο μπορείς να αποκτήσεις εισιτήρια πλοίων στις φθηνότερες τιμές εύκολα και απλά από το booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο 2 - 4 φορές την εβδομάδα εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια Λήμνος Αθήνα και Αθήνα Λήμνος την χειμερινή περίοδο ενώ το καλοκαίρι αυξάνονται τα δρομολόγια από τα λιμάνια της Αθήνας, Πειραιά και Λαύριο. Από το Λαύριο εκτελούνται τα δρομολόγια από την Seajets με συμβατικό πλοίο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 23 ώρες με Blue Star ferries με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Αγ. Κήρυκος, Φούρνοι, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίος, Αγ. Ευστράτιος. Η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο από Λαύριο για Λήμνο σε λίγο παραπάνω από 9 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 70€ με συμβατικό πλοίο. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη με την Seajets από Λαύριο είναι 28,70€. με ενδιάμεση στάση στον Άγιο Ευστράτιο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Λήμνος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 87€ χωρίς τις εκπτώσεις με την Seajets ενώ με την Blue Star Ferries ανέρχεται στα 140€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Λήμνος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Λήμνος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Λήμνο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Συνήθως οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται από την Ε2 πύλη του Πειραιά στις 07:15 το πρωί.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Λήμνος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ για όλα τα δρομολόγια πλοίων για Λήμνο. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.