Κίμωλος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κίμωλος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 20€ - 43,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 63€ - 78€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Aegean Sea Lines
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σέριφος, Σίφνος
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 6 ώρες & 50 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κίμωλος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)

Φθηνές τιμές εισιτηρίων πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα από Κίμωλο για Αθήνα τον Πειραιά & Λαύριο για μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τη χρονική διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την χειμερινή περίοδο εκτελούνται 3 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κίμωλο για το λιμάνι του Πειραιά. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά περισσότερα δρομολόγια για Πειραιά και Λαύριο από την Κίμωλο κυρίως με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 6 ώρες με Blue Star Ferries. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού λόγω της αυξημένης ζήτησης αυξάνονται έως 5 εβδομαδιαία δρομολόγια για την Κίμωλο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43,5€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο κυμαίνεται από 63€ - 78€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτά τα δρομολόγια η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κίμωλος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια);

Τα δρομολόγια των πλοίων από Κίμωλο για Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Πειραιά & Λαύριο εκτελούνται από την Blue Star Ferries & Aegean Sea Lines με συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κίμωλος - Αθήνα (Ολα τα λιμάνια);

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.