Αγκίστρι - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αγκίστρι - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Κάθε μέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού : 1 ώρα
  • Εισιτήρια πλοίων: 19,50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αγκίστρι - Πειραιάς

Κλείστε εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Αγκίστρι για Πειραιά στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο Αγκίστρι - Πειραιά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 4 δρομολόγια πλοίων καθημερινά Αγκίστρι - Πειραιάς, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, αν είναι ταχύπλοο ή συμβατικό. Το πλοίο της εταιρείας Blue Star Ferries Aero Highspeed είναι το γρηγορότερο και εκτελεί το δρομολόγιο σε 1 ώρα

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 19,5€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Αγκίστρι Πειραιά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το πλοίο από το Αγκίστρι για τον Πειραιά, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα εισιτήρια του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αγκίστρι - Πειραιάς;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελούν το δρομολόγιο Αγκίστρι - Πειραιάς είναι η Blue star Ferries. Το δρομολόγιο εκτελείται με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αγκίστρι - Πειραιάς;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αγκίστρι - Πειραιάς. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου.