Πάτρα - Ιθάκη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάτρα - Ιθάκη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού : 4 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 15,40€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: €52.90
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Levante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Σάμη (Κεφαλονιάς)
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Ιθάκη

Αγόρασε φθηνά εισιτήρια πλοίων στο booktickets για το δρομολόγιο από Πάτρα - Ιθάκη. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ μπορείς εύκολα και απλά να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να επιβιβαστείς άμεσα στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά εκτελείται ένα δρομολόγιο από το λιμάνι της Πάτρας για το λιμάνι του Πισαετού στην Ιθάκη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 4 ώρες με συμβατικό επιβατικό σκάφος με ενδιάμεση στάση στην Σάμη της Κεφαλονιάς.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 15,40€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Πάτρα - Ιθάκη μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης. Το κόστος ενός εισιτηρίου ιδιωτικού αυτοκινήτου είναι 52,90€

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πάτρα - Ιθάκη, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πάτρα - Ιθάκη;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που πραγματοποιεί καθημερινά το δρομολόγιο από την Πάτρα για τον Πισαετό της Ιθάκης είναι η Levante Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Ιθάκη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το εισιτήριό σου για το ταξίδι από Πάτρα για Ιθάκη με την αξιοπιστία και απλότητα του Booktickets..