Πειραιάς - Κάλυμνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Κάλυμνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: 4 δρομολόγια / εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 10 ώρες & 20 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 59€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 150€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Λειψοί
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Κάλυμνος

Έκδοση εισιτήριων πλοίων για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τον Πειραιά για την Κάλυμνο μπορείς να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά για την Κάλυμνο.

Εβδομαδιαία αναχωρούν 3 - 4 πλοία με προορισμό την Κάλυμνο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 10 ώρες και 20 λεπτά όταν το πλοίο έχει ενδιάμεση στάση μόνο τους Λειψούς. Όταν οι ενδιάμεσες στάσεις είναι στα νησιά Σύρος, Πάτμος, Λέρος η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 11 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 59€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Κάλυμνος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 150€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Κάλυμνος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Κάλυμνος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Κάλυμνο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Κάλυμνος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.