Ανκόνα - Ηγουμενίτσα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ανκόνα - Ηγουμενίτσα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 17ω 30λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 100€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα - Ηγουμενίτσα

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις με μερικά μόνο κλικ από το booktickets. Μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου ή στο email σου χωρίς να περιμένεις στις ουρές για την έκδοση του εισιτηρίου σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων Ανκόνα - Ηγουμενίτσα, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 17 ώρες και 30 λεπτά και το δρομολόγιο εκτελείται με συμβατικό πλοίο της Superfast Ferries. Τα δρομολόγια των πλοίων είναι καθημερινά και οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται συνήθως στις 13:30 από την Ανκόνα .

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 68€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Ανκόνα - Ηγουμενίτσα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 132€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μια καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ανκόνα - Ηγουμενίτσα, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ανκόνα - Ηγουμενίτσα;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Ανκόνα - Ηγουμενίτσα είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα - Ηγουμενίτσα;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα με αξιοπιστία και άνεση.