Μπάρι, Ιταλία - Ηγουμενίτσα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μπάρι, Ιταλία - Ηγουμενίτσα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 65€ - 77€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 71€ - 109€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 - 12 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπάρι, Ιταλία - Ηγουμενίτσα

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα για αυτό το δρομολόγιο με πλοία της Superfast & Ventouris μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets με μερικά μόνο κλικ. Μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου χωρίς να περιμένεις στις ουρές για την έκδοση του εισιτηρίου σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από το Μπάρι, Ιταλία για την Ηγουμενίτσα με πλοία της Superfast όλο τον χρόνο, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου κυμαίνεται από 9 ως 10 ώρες και το δρομολόγιο εκτελείται με πλοία της Superfast Ferries & της Ventouris Ferries το καλοκαίρι. Τα δρομολόγια των πλοίων είναι καθημερινά και οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται συνήθως στις 19:30 ή 20:00 από το λιμάνι του Μπάρι στην Ιταλία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 65€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Μπάρι - Ηγουμενίτσα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, μικρά φορτηγά και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 71€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μια καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Μπάρι για Ηγουμενίτσα. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Μπάρι - Ηγουμενίτσα, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Μπάρι, Ιταλία - Ηγουμενίτσα: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Μπάρι, Ιταλία - Ηγουμενίτσα είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines και η Ventouris Ferries την καλοκαιρινή περίοδο.

Μπάρι, Ιταλία - Ηγουμενίτσα: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Μπάρι για Ηγουμενίτσα με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.