Ηγουμενίτσα - Μπάρι, Ιταλία: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηγουμενίτσα - Μπάρι, Ιταλία: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 55€ - 68€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 52€ - 91€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries, Ventouris Ferries
  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 10 - 12 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα - Μπάρι, Ιταλία

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα δρομολόγια από Ηγουμενίτσα - Μπάρι, Ιταλία με Superfast και Ventouris μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις στο booktickets με μερικά μόνο κλικ. Μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου χωρίς να περιμένεις στις ουρές για την έκδοση του εισιτηρίου σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά όλο τον χρόνο πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων Ηγουμενίτσα - Μπάρι, Ιταλία, από την Superfast Ferries με απευθείας δρομολόγια.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 10 ώρες με Superfast Ferries και 12 ώρες με την Ventouris Ferries. Το δρομολόγιο εκτελείται με πλοίο της Superfast Ferries με καθημερινές αναχωρήσεις των πλοίων από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας συνήθως στις 23:59 και με πλοίο της Ventouris Ferries στις 21:30.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 55€ με Ventouris Ferries και 68€ με Superfast Ferries. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Ηγουμενίτσα - Μπάρι μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα, τροχόσπιτα και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 52€ με Ventouris Ferries και 91€ με Superfast Ferries χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μια καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Ηγουμενίτσα για Μπάρι. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ηγουμενίτσα - Μπάρι, Ιταλία: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Μπάρι, Ιταλία είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines και η Ventouris Ferries.

Ηγουμενίτσα - Μπάρι, Ιταλία: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Ηγουμενίτσα για Μπάρι με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.