Βενετία - Ηγουμενίτσα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Βενετία - Ηγουμενίτσα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 25 ώρες & 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 127€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 143€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βενετία - Ηγουμενίτσα

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις για τα δρομολόγια πλοίων από Βενετία για Ηγουμενίτσα μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις με μερικά μόνο κλικ από το booktickets. Μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου ή στο email σου χωρίς να περιμένεις στις ουρές για την έκδοση του εισιτηρίου σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια πλοίων από Βενετία για Ηγουμενίτσα πραγματοποιούνται 2 -3 φορές την εβδομάδα με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 25 ώρες και 30 λεπτά και το δρομολόγιο εκτελείται με συμβατικό πλοίο της Superfast Ferries. Τα δρομολόγια των πλοίων είναι 2 ως 3 την εβδομάδα και οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται συνήθως στις 06:30 το πρωί από την Βενετία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 127€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Βενετία - Ηγουμενίτσα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 143€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω του ότι το ταξίδι από Βενετία για Ηγουμενίτσα είναι πολλές ώρες συνίσταται η επιλογή του κλεισίματος καμπίνας η οποία γίνεται κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις φοιτητικό εισιτήριο με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο Βενετία - Ηγουμενίτσα, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Βενετία - Ηγουμενίτσα;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Βενετία - Ηγουμενίτσα είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βενετία - Ηγουμενίτσα;

Στην πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets θα βρεις όλα τα δρομολόγια πλοίων, τις ώρες αναχώρησης και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Σύγκρινε τις τιμές και κλείσε online εύκολα και απλά φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα.