Ικαρία - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ικαρία - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 46€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 122€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Μύκονος, Σύρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ικαρία - Πειραιάς

Φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Ικαρία για Πειραιά είναι διαθέσιμα στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά λαμβάνοντας τα ηλεκτρονικά σας εισιτήριά στο κινητό ή στο email σας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Η Ικαρία διαθέτει δύο λιμάνια, τον Άγιο Κύρηκο στην νότια πλευρά του νησιού και τον Εύδηλο στα βόρεια. Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 2 - 3 δρομολόγια πλοίων κάθε εβδομάδα από τον Πειραιά για την Ικαρία εναλλάξ από τον Άγιο Κύρηκο και τον Εύδηλο. Το καλοκαίρι πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από την Ικαρία.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 7 ώρες για το δρομολόγιο από Εύδηλο με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Μύκονο και Σύρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 46€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ικαρία μπορεί εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 122€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Για το δρομολόγιο Ικαρία - Πειραιάς υπάρχει η δυνατότητα για το κλείσιμο καμπίνας. Κατά την κράτηση εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο ξεκούραστο ταξίδι.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου έχετε την δυνατότητα έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου εφόσον κατέχετε πάσο ελληνικού πανεπιστήμιού ή διεθνή κάρτα ISIC. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ικαρία - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Ικαρία εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ικαρία - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείτε να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξετε το καλύτερο για το ταξίδι σου.