Ιος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ιος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 1 - 2 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7ω
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 43,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 70€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πάρος, Νάξος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίος - Πειραιάς

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων από Ίος προς Πειραιά μπορείτε να αγοράσετε online εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 1 - 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Ίο για το λιμάνι του Πειραιά με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο φθάνουν μέχρι 4 τα καθημερινά δρομολόγια που εξυπηρετούν τους επιβάτες για αυτό το δρομολόγιο με την συμβολή και ταχύπλοων σκαφών.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 7 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη και πραγματοποιούν το ταξίδι σε 4 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ίος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου επιβάτη να ανέρχεται στα 77,70€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 70€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Ίος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ίος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Ίος - Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά 4 δρομολόγια με κάποια απευθείας συνδέσεις από τις εταιρείες Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίος - Πειραιάς;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!