Ίος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ίος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 76€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 83€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πάρος, Μύκονος, Τήνος
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες & 20 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίος - Ραφήνα

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα από Ίο για Ραφήνα με ταχύπλοα της Golden Star μπορείτε να αγοράσετε στο booktickets με μερικά μόνο κλικ. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την καλοκαιρινή περίοδο μέχρι και μέσα Σεπτεμβρίου εκτελούνται δρομολόγια πλοίων Ίος - Ραφήνα κυρίως με πλοία καταμαράν από την Golden Star Ferries.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 4 ώρες και 20 λεπτά. Η Golden Star Ferries, εκτελεί το δρομολόγιο με πλοίο τύπου καταμαράν με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Πάρος, Μύκονος και Τήνος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 76€ με ταχύπλοο σκάφος. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 83€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο.

Ίος - Ραφήνα: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

H ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί το δρομολόγια Ίος - Ραφήνα είναι η Golden Star Ferries κατά την καλοκαιρινή περίοδο με ταχύπλοα σκάφη.

Ίος - Ραφήνα: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο για το ταξίδι Ίος - Ραφήνα με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για έγκαιρη ενημέρωσή σας.