Κύθνος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κύθνος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 ανά εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες & 10 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 30€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κύθνος - Πειραιάς

Φθηνές τιμές εισιτηρίων πλοίων για το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Κύθνος - Πειραιάς με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα θα βρεις στο booktickets. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των επιβατικών πλοίων καθώς και τη χρονική διάρκεια του ταξιδιού για να προετοιμάσεις το ταξίδι σου. Εδώ μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με άμεση παραλαβή του εισιτηρίου στο κινητό σου ή στο email σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την χειμερινή περίοδο πραγματοποιούνται 2 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κύθνο προς το λιμάνι του Πειραιά. Το καλοκαίρι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύθνος - Πειραιάς γίνεται με 2 καθημερινά δρομολόγια συνήθως με ταχύπλοα επιβατικά σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η χρονική διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 3 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 30€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Για πιο ξεκούραστο ταξίδι έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Κύθνος - Πειραιάς η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κύθνος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Κύθνος - Πειραιάς εκτελούνται από την Zante Ferries με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κύθνος - Πειραιάς;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!