Μπάρι - Πάτρα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μπάρι - Πάτρα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 16ω 30λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 73€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: €100
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: Ηγουμενίτσα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπάρι - Πάτρα

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για το δρομολόγιο Μπάρι - Πάτρα μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις online με μερικά μόνο κλικ από το booktickets. Μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου ή στο email σου χωρίς να περιμένεις στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά όλο τον χρόνο πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από Μπάρι για Πάτρα, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 16 ώρες και 30 λεπτά και το δρομολόγιο εκτελείται με συμβατικό πλοίο. Τα δρομολόγια των πλοίων είναι καθημερινά και οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται στις 19:30 το απόγευμα από το Μπάρι.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 73€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Μπάρι - Πάτρα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 100€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μια καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Μπάρι για Πάτρα. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Μπάρι - Πάτρα, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πάτρα - Μπάρι;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Μπάρι - Πάτρα είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Μπάρι;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Μπάρι για Πάτρα με αξιοπιστία και άνεση.