Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 5 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 59,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 122€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Εύδηλος (Ικαρία), Μύκονος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος)

Ακτοπλοϊκά για Σάμο. Φθηνά εισιτήρια πλοίων της Blue Star Ferries για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιάς για το Βαθύ της Σάμου θα βρεις στο booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος) εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 3 ως 5 φορές την εβδομάδα όλο τον χρόνο. Την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια αυξάνονται με 5 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από Πειραιά για το Βαθύ της Σάμου είναι 9 ώρες και 40 λεπτά. Την καλοκαιρινή περίοδο λόγω αυξημένης κίνησης ο χρόνος ταξιδιού μπορεί να ξεπερνά τις 10 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 59,5€ με πλοίο της Blue Star Ferries.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 122€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος).

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για την διαδρομή Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος) υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο άνετο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος);

Το δρομολόγιο Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος) το εκτελεί όλο τον χρόνο η Blue StarFerries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος): Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος) με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.