Πειραιάς - Χίος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Χίος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες & 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 39€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 106€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χίος

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Χίο σε φθηνές τιμές είναι διαθέσιμα στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από τη Χίο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 1 - 2 δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά για την Χίο. Τα δρομολόγια των πλοίων για Χίο αναχωρούν συνήθως από την πύλη Ε2 του Πειραιά στις 20:00 το βράδυ.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 8 ώρες και 30 λεπτά για απευθείας δρομολόγιο ενώ με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Άγιος Κήρυκος (Ικαρία), Φούρνοι, Καρλόβασι (Σάμος), Βαθύ (Σάμος) ο χρόνος ταξιδιού είναι 14 ώρες και 15 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 39€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Χίος μπορεί εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 106€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι είναι το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Πειραιά για Χίο. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου έχετε την δυνατότητα έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου εφόσον κατέχετε πάσο ελληνικού πανεπιστήμιού ή με διεθνή κάρτα ISIC, μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Χίος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Χίο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χίος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείτε να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξετε το καλύτερο για το ταξίδι σου.