Πειραιάς - Κίμωλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Κίμωλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 6 ώρες & 50 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 42€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 61€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Κίμωλος

Φθηνές τιμές εισιτηρίων πλοίων για επιβάτες και οχήματα για όλα τα δρομολόγια επιβατικών πλοίων από τον Πειραιά για Κίμωλο μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τη χρονική διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την χειμερινή περίοδο εκτελούνται 3 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Κίμωλο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια για Κίμωλο και με συμβατικά και με ταχύπλοα επιβατικά σκάφη. Τα πλοία για Κίμωλο και τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6, Ε7 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 6 ώρες και 50 λεπτά. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού λόγω της αυξημένης ζήτησης τα δρομολόγια για Κίμωλο αυξάνονται.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 42€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 61€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Κίμωλο η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Κίμωλο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Κίμωλο εκτελούνται από την Zante Ferries με συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Κίμωλο;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!