Πειραιάς - Οινούσσες: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Οινούσσες: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 30€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 106€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Οινούσσες

Κλείσε φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για το δρομολόγιο του πλοίου από Πειραιά για Οινούσσες εύκολα και απλά στο booktickets. Οργάνωσε νωρίς τα ταξίδια σου επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων και των εισιτηρίων της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο πραγματοποιείται η ακτοπλοϊκή σύνδεση από τον Πειραιά για Οινούσσες από την Blue Star Ferries με 1 δρομολόγιo κάθε εβδομάδα. Η αναχώρηση των πλοίων γίνεται συνήθως στις 20:00 το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι λιγότερο από 9 ώρες με μόνη ενδιάμεση στάση στα Ψαρά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για επιβάτη ξεκινά από 30€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Πειραιάς - Οινούσσες μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 106€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι Έλληνες φοιτητές μπορεί με το πάσο τους να αγοράσουν με έκπτωση 50% ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Πειραιάς - Οινούσσες. Υπάρχει επίσης η επιλογή κάρτας ISIC κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Οινούσσες;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Οινούσσες εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Οινούσσες;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.