Πόρτο Χέλι - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πόρτο Χέλι - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3ω 30λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 56,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways
  • Ενδιάμεσα νησιά: απευθείας

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πόρτο Χέλι - Πειραιάς

Eισιτηρία πλοίων από το Πόρτο Χέλι για τον Πειραιά για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές και για όλα τα δρομολόγια πλοίων μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων πλοίων και για τα δρομολόγια των πλοίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τον χρόνο του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με e-ticket με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια με ταχύπλοα πλοία από το Πόρτο Χέλι για το λιμάνι του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με ταχύπλοο επιβατικό πλοίο από το Πόρτο Χέλι είναι 3 ώρα και 30 λεπτά συνήθως με το ταχύπλοο σκάφος Flying Cat 6 της Hellenic Seaways.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 56,5€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την θέση του επιβάτη. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο δεν διαθέτουν γκαράζ για μεταφορά οχημάτων.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται από την Hellenic Seaways με τo ταχύπλοo Flying Cat 6.

Πόρτο Χέλι - Πειραιάς: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!