Σητεία - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σητεία - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 12ω 20λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 45,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 128€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: Ηράκλειο, Σαντορίνη
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σητεία - Πειραιάς

Φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων από Σητεία για Πειραιά μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις των πλοίων και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά με άμεση παραλαβή του εισιτηρίου στο κινητό σας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια πλοίων από Σητεία για Πειραιά εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι. Το δρομολόγιο του πλοίου για Σητεία αναχωρεί στις 18:00 το απόγευμα από τον Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 12 ώρες και 20 λεπτά και εκτελείται με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά 45€. Το δρομολόγιο του πλοίου κάνει ενδιάμεσες στάσεις στο Ηράκλειο και την Σαντορίνη. Το εισιτήριο ενός αυτοκίνητου ξεκινά από 128€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω μεγάλης διάρκειας του ταξιδιού μια καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι είναι το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Σητεία για Πειραιά. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές μπορούν να κλείσουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο από την Σητεία για τον Πειραιά, εάν έχουν φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σητεία - Πειραιάς ;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί συνήθως αυτό το δρομολόγιο είναι η Blue Star Ferries. Η Blue Star Ferries προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων εισιτηρίων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να μειώσετε τις τιμές των εισιτηρίων σας.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σητεία - Πειραιάς;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Σητεία - Πειραιάς. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από την Σητεία για τον Πειραιά με αξιοπιστία και άνεση.