Σχοινούσα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σχοινούσα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7 ώρες & 40 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 42€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 116€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Ηρακλειά, Νάξος, Πάρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σχοινούσα - Πειραιάς

Εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Σχοινούσα για τον Πειραιά μπορείτε να εύκολα να αποκτήσετε στο booktickets στις φτηνότερες τιμές. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα παίρνοντας το ηλεκτρονικό σας εισιτήρια (e-ticket) στο κινητό σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται 3 εβδομαδιαία δρομολόγια από την Σχοινούσα για το λιμάνι του Πειραιά, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο τα δρομολόγια αυξάνονται.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 7 ώρες και 40 λεπτά. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Σχοινούσα εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 42€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Σχοινούσα - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 116€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο Σχοινούσα - Πειραιάς με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σχοινούσα - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Σχοινούσα - Πειραιάς εκτελούνται από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σχοινούσα - Πειραιάς;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.