Σύρος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σύρος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες & 35 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 36,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 87.70€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σύρος - Πειραιάς

Eισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για όλες τις αναχωρήσεις των ακτοπλοϊκών δρομολόγιων από Σύρο για τον Πειραιά μπορείς να προμηθευτείς εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται καθημερινά 2- 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Σύρο για το λιμάνι του Πειραιά. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια αυξάνονται.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 3 ώρες και 30 λεπτά. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο της Seajets να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 2 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 36,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Σύρος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου ξεκινά από 102,5€ χωρίς τις εκπτώσεις. Το καλοκαίρι τα ταχύπλοα σκάφη της Seajets εκτελούν το απευθείας δρομολόγιο με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 67,70€ και αυτοκινήτου 87,70€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 87,70€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σύρος - Πειραιάς.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σύρος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Σύρο για Πειραιά εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σύρος - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.