Ζάκυνθος - Κυλλήνη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ζάκυνθος - Κυλλήνη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 12,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 38.40€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Levante Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: 4 - 6 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρες & 15 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ζάκυνθος - Κυλλήνη

Κλείσε φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες της εκπτώσεις και προσφορές της Levante Ferries στο booktickets για το δρομολόγιο πλοίου Ζάκυνθος - Κυλλήνη. Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να βρεις τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που σε ενδιαφέρουν και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια online στις φθηνότερες τιμές με όλες τις εκπτώσεις τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα! Με μερικά μόνο κλικ μπορείς εύκολα και απλά να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται τέσσερα δρομολόγια Ζάκυνθος - Κυλλήνη την χειμερινή περίοδο ενώ την καλοκαιρινή περίοδο έχουμε αύξηση των δρομολογίων.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 1 ώρα και 15 λεπτά με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 12,50€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ζάκυνθος - Κυλλήνη μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 38,40€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ζάκυνθος - Κυλλήνη, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ζάκυνθος - Κυλλήνη;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante ferries εκτελεί όλο τον χρόνο σε τακτά χρονικά διαστήματα το δρομολόγιο Κυλλήνη - Ζάκυνθος. Τα δρομολόγια αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ζάκυνθος - Κυλλήνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το εισιτήριό σου για το ταξίδι με πλοίο από Ζάκυνθο για Κυλλήνη με αξιοπιστία και άνεση.