Πειραιάς - Πόρος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Πόρος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1ω 15λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 17€ - 34€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Alpha lines
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς- Πόρος

Εισιτήρια πλοίων για το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Πειραιάς- Πόρος μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων booktickets. Επίσης στο booktickets έχεις την δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket) με άμεση αποθήκευση στο κινητό σου και γρήγορη επιβίβαση στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά και όλο τον χρόνο εκτελούνται δρομολόγια πλοίων από Πειραιάςγια Πόρο, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Το ταξίδι εκτελείται με ταχύπλοα σκάφη και ο χρόνος ταξιδιού είναι λίγο παραπάνω από 1 ώρα.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνονται από 17€ ως 32€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Πόρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι Έλληνες φοιτητές μπορούν να ταξιδέψουν με έκπτωση 50% στην τιμή του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου για το δρομολόγιο Πειραιάς- Πόρος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς- Πόρος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιάς για Πόρο εκτελούνται όλο τον χρόνο από τα νεότευκτα ταχύπλοα σκάφη Aero Highspeed της Hellenic Seaways, την Saronic Ferries και την Alpha lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς- Πόρος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για έγκαιρη ενημέρωσή σας.