Κατάπολα, Αμοργός - Μύκονο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κατάπολα, Αμοργός - Μύκονο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 89€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κουφονήσι, Νάξος, Πάρος
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κατάπολα, Αμοργός - Μύκονο

Εδώ θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα δρομολόγια από το λιμάνι Κατάπολα στην Αμοργό για την Μύκονο για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κατάπολα, Αμοργός - Μύκονο εκτελούνται καθημερινά την καλοκαιρινή σεζόν από την Seajets με ταχύπλοα σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από το λιμάνι Κατάπολα στην Αμοργό για την Μύκονο είναι περίπου 3 ώρες με στάσεις στα νησιά Κουφονήσι, Νάξος και Πάρος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη με ταχύπλοα πλοία της Seajets είναι 89€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο δεν διαθέτουν γκαράζ οχημάτων.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Κατάπολα, Αμοργός - Μύκονο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κατάπολα, Αμοργός- Μύκονο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το δρομολόγιο Κατάπολα, Αμοργός- Μύκονο είναι η Seajets με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν μόνο για επιβάτες.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κατάπολα, Αμοργός- Μύκονο;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για αυτό το ταξίδι με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.