Λαύριο - Νάξος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Λαύριο - Νάξος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 22€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 65€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κέα, Κύθνος, Σύρος, Πάρος
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λαύριο - Νάξος

Ακτοπλοϊκά για επιβάτες και αυτοκίνητα και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων για αυτό το δρομολόγιο με την Hellenic Seaways μπορείτε να κάνετε μέσω του booktickets με μερικά μόνο κλικ. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελείται ένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο κάθε εβδομάδα από το λιμάνι του Λαυρίου για την Νάξο από την Hellenic Seaways.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η χρονική διάρκεια του δρομολογίου Λαύριο - Νάξος με συμβατικό επιβατικό πλοίο της Hellenic Seaways είναι λίγο περισσότερο από 9 ώρες κάνοντας στάσεις στα νησιά Κέα, Κύθνος, Σύρος και Πάρος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 22€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Λαύριο - Νάξος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 65€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Λαύριο - Νάξος.

Λαύριο - Νάξος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Λαυρίου για την Νάξο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Hellenic Seaways με συμβατικά πλοία.

Λαύριο - Νάξος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.