Μύκονος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μύκονος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 38€ - 76€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 74€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star, Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Τήνος
  • Δρομολόγια πλοίων: 7 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2 - 4,5 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος - Ραφήνα

Eισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μύκονο για Ραφήνα για την μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι της Μυκόνου για την Ραφήνα. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται σε 7 καθημερινές αναχωρήσεις.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 4 ώρες με στάση στην Τήνο με την Fast Ferries. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια από Μύκονο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο της Golden Star Ferries να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 2 ώρες και 20 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 38€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Μύκονος - Ραφήνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου επιβάτη να ανέρχεται στα 72€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 74€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας για όσους επιβάτες θέλετε ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Μύκονος - Ραφήνα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Μύκονος - Ραφήνα;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Μύκονο για Ραφήνα εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Golden Star Ferries, την Fast Ferries και την Seajets.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος - Ραφήνα;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.