Ανάφη - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ανάφη - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 45€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 128€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σαντορίνη
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανάφη - Πειραιάς

Eισιτήρια πλοίων επιβατών και οχημάτων για τα δρομολόγια πλοίων από Ανάφη για Πειραιά μπορείτε να αγοράσετε online εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων όπως επίσης όλα τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 2 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ανάφη για το λιμάνι του Πειραιά. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο αυξάνονται τα δρομολόγια των πλοίων που εκτελούνται για την Ανάφη. Τα πλοία αγκυροβολούν συνήθως στην πύλη Ε1 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 8 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Ανάφη αυξάνονται και εκτελούνται και με ταχύπλοα σκάφη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 45€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ανάφη - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 128€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ανάφη - Πειραιάς.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ανάφη - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Ανάφη για Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και την Zante Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανάφη - Πειραιάς;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!