Ανκόνα, Ιταλία - Πάτρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ανκόνα, Ιταλία - Πάτρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 117€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 139€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 25 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα, Ιταλία - Πάτρα

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα με πλοία της Superfast Ferries για αυτό το δρομολόγιο πλοίου μπορείτε να κάνετε κράτηση από το booktickets με μερικά μόνο κλικ στο κινητό σας. Μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου ή στο email σου χωρίς να περιμένεις στις ουρές για την έκδοση του εισιτηρίου σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από Ανκόνα, Ιταλία για Πάτρα, Ελλάδα με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 25 ώρες και το δρομολόγιο εκτελείται με συμβατικά πλοία της Superfast Ferries. Τα δρομολόγια των πλοίων είναι καθημερινά και οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται συνήθως μεσημεριανές ώρες από την Ανκόνα .

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 117€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Ανκόνα - Πάτρα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 139€ χωρίς τις εκπτώσεις. Η τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές καθώς και την σεζόν.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Για πιο ξεκούραστο ταξίδι για το δρομολόγιο από Ανκόνα για Πάτρα συνιστάται το κλείσιμο καμπίνας. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια για το δρομολόγιο Ανκόνα - Πάτρα. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κάρτα ISIC.

Ανκόνα, Ιταλία - Πάτρα: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Ανκόνα - Πάτρα είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines.

Ανκόνα, Ιταλία - Πάτρα: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να βρεις τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που σε ενδιαφέρουν και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια online στις φθηνότερες τιμές με όλες τις εκπτώσεις τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα! Κλείσε από νωρίς τα εισιτήριά σου για το ταξίδι με πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.