Ανκόνα - Πάτρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ανκόνα - Πάτρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 25ω
  • Εισιτήρια πλοίων: 117€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: Ηγουμενίτσα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα - Πάτρα

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα (αυτοκίνητα, μηχανές, τροχόσπιτα κλπ) για τα δρομολόγια πλοίων από Ανκόνα για Πάτρα μπορείς να κλείσεις εύκολα από το booktickets. Μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου ή στο email σου χωρίς να περιμένεις στις ουρές για την έκδοση του εισιτηρίου σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από Ανκόνα για Πάτρα, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 25 ώρες και το δρομολόγιο εκτελείται με συμβατικά πλοία της Superfast Ferries. Τα δρομολόγια των πλοίων είναι καθημερινά και οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται συνήθως στις 13:30 από την Ανκόνα .

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 117€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Ανκόνα - Πάτρα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 139€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Για πιο ξεκούραστο ταξίδι για το δρομολόγιο από Ανκόνα για Πάτρα συνιστάται το κλείσιμο καμπίνας. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια για το δρομολόγιο Ανκόνα - Πάτρα. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ανκόνα - Πάτρα;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Ανκόνα - Πάτρα είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα - Πάτρα;

Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να βρεις τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που σε ενδιαφέρουν και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια online στις φθηνότερες τιμές με όλες τις εκπτώσεις τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα! Κλείσε από νωρίς τα εισιτήριά σου για το ταξίδι με πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα με αξιοπιστία και άνεση.