Βενετία - Πάτρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Βενετία - Πάτρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 32 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 126€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 149€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: Ηγουμενίτσα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βενετία - Πάτρα

Εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα (αυτοκίνητα, μηχανές, τροχόσπιτα κλπ) για τα δρομολόγια πλοίων από Βενετία για Πάτρα μπορείς να κλείσεις εύκολα από το booktickets. Με λίγα κλικ μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο email σου χωρίς να περιμένεις στις ουρές των εκδοτηρίων για την έκδοση του εισιτηρίου σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το ταξίδι από Βενετία για Πάτρα πραγματοποιείται 2 ως 3 φορές την εβδομάδα ενώ κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου λόγω της αυξημένης κίνησης των επιβατών και των οχημάτων τα δρομολόγια των πλοίων αυξάνονται.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 32 ώρες και το δρομολόγιο εκτελείται με συμβατικά πλοία της Superfast Ferries. Οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται συνήθως στις 12:00 το μεσημέρι από την Βενετία .

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 126€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Βενετία - Πάτρα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 149€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Για πιο ξεκούραστο ταξίδι για το δρομολόγιο από Βενετία για Πάτρα συνιστάται το κλείσιμο καμπίνας. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια για το δρομολόγιο Βενετία - Πάτρα. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Βενετία - Πάτρα;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Βενετία - Πάτρα είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βενετία - Πάτρα;

Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να βρεις τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που σε ενδιαφέρουν και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια online στις φθηνότερες τιμές με όλες τις εκπτώσεις τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα! Κλείσε από νωρίς τα εισιτήριά σου για το ταξίδι με πλοίο από Βενετία για Πάτρα με αξιοπιστία και άνεση.