Πάτρα - Βενετία : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάτρα - Βενετία : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων : 2 - 3 την εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού : 33ω
  • Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 126€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : ANEK Superfast Ferries
  • Ενδιάμεσο λιμάνι : Ηγουμενίτσα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Βενετία

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Πάτρα - Βενετία μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets με μερικά μόνο κλικ. Στην πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων του booktickets μπορείς εύκολα να βρεις το δρομολόγιο που σε εξυπηρετεί και να κλείσεις απλά τα εισιτήριά σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια των επιβατικών πλοίων από Πάτρα για Βενετία εκτελούνται 2-3 φορές την εβδομάδα, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 33 ώρες και εξαρτάται από το δρομολόγιο αλλά και τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες. Ο χρόνος αναχώρησης του πλοίου είναι συνήθως βραδινές ώρες από 23:00 ως 24:00.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 126€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Πάτρα - Βενετία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες προσφορές και εκπτώσεις αλλά και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 140€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Η κράτηση καμπίνας είναι συνήθως απαραίτητη για το ταξίδι από Πάτρα για Βενετία. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πάτρα - Βενετία;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Πάτρα - Βενετία είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Βενετία;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Πάτρα για Βενετία με αξιοπιστία και άνεση.