Πάτρα - Μπάρι : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάτρα - Μπάρι : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού : 16ω 30λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 73€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 94€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Superfast Ferries
  • Ενδιάμεσο λιμάνι : Ηγουμενίτσα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Μπάρι

Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις εισιτήρια πλοίων για το δρομολόγιο Πάτρα - Μπάρι με μερικά μόνο κλικ. Μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου χωρίς να περιμένεις στις ουρές για την έκδοση του εισιτηρίου σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων Πάτρα - Μπάρι, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 16 ώρες και 30 λεπτά και το δρομολόγιο εκτελείται με συμβατικό πλοίο. Τα δρομολόγια των πλοίων είναι καθημερινά και οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται στις 17:30 το απόγευμα.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 73€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Πάτρα - Μπάρι μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 94€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Πάτρα για Μπάρι. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πάτρα - Μπάρι, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πάτρα - Μπάρι;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Πάτρα - Μπάρι είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Μπάρι;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Πάτρα για Μπάρι με αξιοπιστία και άνεση.