Αστυπάλαια - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αστυπάλαια - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 44€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 105€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star
  • Ενδιάμεσα νησιά: Αμοργός, Δονούσα, Νάξος, Πάρος, Σύρος
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 12 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αστυπάλαια - Πειραιάς

Στο booktickets μπορείς να κλείσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Αστυπάλαια - Πειραιά εύκολα και απλά. Οργάνωσε νωρίς τα ταξίδια σου επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων και των εισιτηρίων της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο πραγματοποιείται με 4 δρομολόγια κάθε εβδομάδα η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αστυπάλαια - Πειραιάς.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι κατά μέσω όρο 12 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Αιγιάλη (Αμοργός), Δονούσα, Νάξος, Πάρος, Σύρος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 44€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 105€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Ο Έλληνας φοιτητής μπορεί με το πάσο του να αγοράσει με έκπτωση 50% ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Αστυπάλαια - Πειραιάς. Υπάρχει επίσης η επιλογή κάρτας ISIC κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Αστυπάλαια;

Τα δρομολόγια των πλοίων Αστυπάλαια - Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αστυπάλαια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.