Πειραιάς - Ρέθυμνο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Ρέθυμνο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 11 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 38€ - 48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 105€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Zante Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ρέθυμνο

Εισιτήρια πλοίων και τιμές για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για το Ρέθυμνο της Κρήτης μπορείτε να κλείσετε στο booktickets διαμέσω του Ηρακλείου ή τα Χανιά. Απευθείας δρομολόγιο δεν υπάρχει από τον Πειραιά. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από το Ηράκλειο και τα Χανιά και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Ηράκλειο και τα Χανιά με τα οποία εξυπηρετείται το Ρέθυμνο, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι. Το πρώτο δρομολόγιο αναχωρεί στις 9:00 από τον Πειραιά και το τελευταίο στις 21:00

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του απευθείας δρομολογίου από Πειραιά για Ηράκλειο και Χανιά είναι από 8 ώρες και 40 λεπτά μέχρι 9 ώρες και εκτελείται με συμβατικό πλοίο ενώ το οδικό δρομολόγιο από Ηράκλειο για Χανιά είναι περίπου μία ώρα.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά 36€ ως 48€ για τα απευθείας δρομολόγια ενώ με ενδιάμεσες στάσεις την καλοκαιρινή περίοδο στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη (Θήρα) το εισιτήριο κοστίζει 90€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Ρέθυμνο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 105€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς το Ρέθυμνο, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Ρέθυμνο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά επιβατικά πλοία το δρομολόγιο Πειραιάς - Ρέθυμνο είναι οι Anek lines, Blue Star Ferries, Minoan lines, Fast ferries. Τα πλοία συνήθως αναχωρούν από τις πύλες Ε2, Ε3. Η Blue Star Ferries προσφέρει εκπτώσεις εισιτηρίων με επιστροφή και η Minoan Lines προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ρέθυμνο;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο με αξιοπιστία και άνεση.