Ιθάκη  - Πάτρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ιθάκη - Πάτρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 15,40€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 52,90€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Levante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Σάμη (Κεφαλονιάς)
  • Συχνότητα δρομολογίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού : 4 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ιθάκη - Πάτρα

Αγόρασε φθηνά εισιτήρια πλοίων στο bookticketsγια επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές από την Levante Ferries για το δρομολόγιο από Ιθάκη - Πάτρα. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ μπορείς εύκολα και απλά να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να επιβιβαστείς άμεσα στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά εκτελείται ένα δρομολόγιο από το λιμάνι του Πισαετού στην Ιθάκη στο λιμάνι της Πάτρας.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 4 ώρες με συμβατικό επιβατικό σκάφος με ενδιάμεση στάση στην Σάμη της Κεφαλονιάς.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 15,40€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Ιθάκη - Πάτρα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 52,90€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ιθάκη - Πάτρα, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ιθάκη - Πάτρα;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που πραγματοποιεί καθημερινά το δρομολόγιο από τον Πισαετό της Ιθάκης για την Πάτρα είναι η Levante Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ιθάκη - Πάτρα;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το εισιτήριό σου για το ταξίδι από Ιθάκη για Πάτρα με την αξιοπιστία και απλότητα του Booktickets.