Κουφονήσια - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κουφονήσια - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες & 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 42€
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 116€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Μύκονος, Πάρος, Νάξος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κουφονήσια - Πειραιάς

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα δρομολόγια επιβατικών πλοίων Πειραιάς - Κουφονήσια με φθηνές τιμές εισιτηρίων πλοίων για επιβάτες και οχήματα. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τη χρονική διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται 3 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κουφονήσια - Πειραιάς. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια συνήθως με ταχύπλοα επιβατικά σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 9 ώρες και 30 λεπτά. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια εκτελούνται από ταχύπλοα επιβατικά σκάφη και πραγματοποιούν το ταξίδι σε 5 ώρες και 10 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 42€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται κυρίως από ταχύπλοα πλοία από την Hellenic Seaways και την Seajets με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 84,70€ με χρονική διάρκεια ταξιδιού τις 5 ώρες και 10 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 116€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Κουφονήσια - Πειραιάς η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κουφονήσια - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Κουφονήσια εκτελούνται την χειμερινή περίοδο από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από την Seajets και την Hellenic Seaways με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σίφνος;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!