Κρήτη - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κρήτη - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 36€ - 48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 79€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Anek, Superfast, Blue Star Ferries, Fast Ferries, Seajets
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κρήτη - Πειραιάς

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα (αυτοκίνητα, φορτηγά, μηχανές κλπ) για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Κρήτη για Πειραιά μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων πλοίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις από την Κρήτη και να κλείσετε τα εισιτήριά σας εγκαίρως σε λίγα μόνο λεπτά έχοντας το εισιτήριό σας στο κινητό ή στο email σας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Δρομολόγια πλοίων πραγματοποιούνται καθημερινά από την Κρήτη για τον Πειραιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι. Το πρώτο δρομολόγιο από Ηράκλειο για τον Πειραιά αναχωρεί στις 01:00 και το τελευταίο στις 21:00. Τα πλοία από Χανιά αναχωρούν συνήθως στις 22:00 το βράδυ.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια των απευθείας δρομολογίων από Ηράκλειο για Πειραιά είναι 9 ώρες και 15 λεπτά ενώ το απευθείας δρομολόγιο από Χανιά για Πειραιά πραγματοποιείται σε 8 ώρες και 30 λεπτά Τα δρομολόγια εκτελούνται με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά 36€ για τα απευθείας δρομολόγια από Ηράκλειο για Πειραιάς ενώ ένα εισιτήριο αυτοκίνητου έχει 71€. Το καλοκαίρι το δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιάς εκτελείται και με ταχύπλοα πλοία από την Fast Ferries με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 90€ και αυτοκινήτου 105€ κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις σε Σαντορίνη, Ίος, Πάρος, Μύκονος, Σύρος. Το κόστος εισιτηρίου από Χανιά για Πειραιά είναι 48€ και αυτοκινήτου 79€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Κρήτη - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον προορισμό, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Για πιο ξεκούραστο ταξίδι μία καλή επιλογή θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας από την Κρήτη στον Πειραιά. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο από την Κρήτη προς τον Πειραιά, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κάρτα ISIC με έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κρήτη - Πειραιάς;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά επιβατικά πλοία το δρομολόγιο Κρήτη - Πειραιάς είναι οι Anek lines, Superfast ferries, Blue Star Ferries, Minoan lines, Fast ferries, Seajets. Η Blue Star Ferries προσφέρει εκπτώσεις εισιτηρίων με επιστροφή και η Minoan Lines προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κρήτη - Πειραιάς;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο από την Κρήτη για τον Πειραιά. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το εισιτήριό σου για το ταξίδι σου εγκαίρως με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.