Μέθανα - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μέθανα - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2ω
  • Εισιτήρια πλοίων: 14,80€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Saronic Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Αίγινα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μέθανα - Πειραιάς

Eισιτηρία πλοίων από Μέθανα για Πειραιά για όλα τα δρομολόγια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες μπορείτε να προμηθευτείτε online από το booktickets. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων από Μέθανα για Πειραιά. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τον χρόνο του ταξιδιού για να οργανώσετε εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείτε να κλείσετε online με παραλαβή στο κινητό σας ή στο email σας φθηνά εισιτήρια πλοίων e-tickets!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 2 καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια με ταχύπλοα και συμβατικά πλοία από Μέθανα για Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο και ενδιάμεση στάση στην Αίγινα είναι 2 ώρες ενώ με ταχύπλοα ο χρόνος μειώνεται σε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη με συμβατικό πλοίο ξεκινά από 14,80€ ενώ με ταχύπλοο ανέρχεται σε 21€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Μερικά πλοία μπορούν να μεταφέρουν οχήματα με κόστος ενός αυτοκινήτου τα 34€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Μέθανα - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Μέθανα - Πειραιάς εκτελούνται από την Hellenic Seaways με τα ταχύπλοα Aero Highspeed.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μέθανα - Πειραιάς;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!