Μήλος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μήλος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7ω
  • Εισιτήρια πλοίων: 48€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σίφνος, Σέριφος, Κύθνος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μήλος - Πειραιάς

Εισιτήρια επιβατικών πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Μήλος - Πειραιάς με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα με παραλαβή του e-ticket στο κινητό σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται περίπου 4 εβδομαδιαία δρομολόγια από Μήλο για το λιμάνι του Πειραιά, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά 3 δρομολόγια με ταχύπλοα σκάφη από την Seajets με το γρηγορότερο να καλύπτει την διαδρομή σε 2 ώρες και 40 λεπτά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι λίγο παραπάνω από 7 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια από Μήλο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη και πραγματοποιούν το ταξίδι σε λιγότερο από 4 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Μήλος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται κυρίως από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 78€. Τα περισσότερα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου με συμβατικό πλοίο να ξεκινά από 62€ ενώ με ταχύπλοο ανέρχεται στα 82€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο Πειραιάς - Μήλος με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Μήλος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Μήλο για Πειραιά εκτελούνται τον χειμώνα από την Zante Ferries και Aegean Sea Lines με συμβατικά επιβατικά πλοία, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται 2 - 3 καθημερινά δρομολόγια από την Seajets με ταχύπλοα πλοία με χρονική διάρκεια ταξιδιού κατά μέσο όρο τις 3 ώρες και 30 λεπτά.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μήλος - Πειραιάς;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας προς την Μήλο, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.